Utforska kroppen! Zooma, snurra, vrid, klicka och lägg till och ta bort lager.!

Ett verktyg för att utforska kroppen och det som finns där inne. Lägg på eller ta bort lager för att välja vad du vill ska visas.  Snurra kroppen runt, zooma in på delar av kroppen. Du kan även titta hur kropen ser ut uppifrån eller nedifrån.

När du klickar på en kroppsdel får du se vad den heter.

Den här känner vi igen från gamla böcker med transparenta blad som läggs över varandra. Den här låter oss också se baksidan och insidan av kroppen från fler vinklar. Den känns som en produkt som motsvarar vissa visuella anständighetskrav man bör ha i undervisningen i vår tid. Varför göra som förr när man kan göra som man kommer göra i framtiden?

Just att man kan dra den runt och titta som man vill gör att den ger en skön taktil känsla i upptäckandet, tycker jag.

När du klickar på något  i kroppen kommer en liten lapp om vad det är. (Se bild till höger) Om man inte vill välja lager av/på kan man byta läge längst ned i panelen och reglera varje lager indiviuellt så att det blir transparent.

Vet du vad du villse men inte vad det sitter? I sökrutan högst upp kan du söka kroppsdel.

Kolla du också!

http://bodybrowser.googlelabs.com/body.html

Tagged with:
 

Comments are closed.

UA-75648286-1